*** Водещите вечерни новини на 30 март ***   Все пак Русия

...
*** Водещите вечерни новини на 30 март ***
 
Все пак Русия
Коментари Харесай

Водещите новини! Дава ли Русия на заден ход за плащането в рубли? Кметът на Чернигов: „Руснаците лъжат! Винаги лъжат!“

*** Водещите вечерни вести на 30 март ***

 

Все отново Русия няма да изисква неотложно купувачите да заплащат за изнасяния съветски природен газ в рубли. Това стана ясно от представителя на Кремъл Дмитрий Песков, който даде обещание постепенна смяна. 

„ Както обсъдихме по-рано, заплащанията и доставката са отнемащ време развой. Това не значи, че утрешната газова доставка би трябвало да се заплаща в рубли. От софтуерна позиция това е по-продължителен развой “, сподели той.

***

***

Позицията на държавното управление, която е координирана и на европейско равнище, е, че няма да се допусне сходно нарушаване на настоящите контракти, в които ясно е планувано, че заплащания ще се правят или в евро, или в щатски долари.

***

На фона на това обаче имаме Р.Овч., който преповтаря „ опорките “ на путиновите почитатели по света и у нас. Включително и за самата война.

Изненадани има ли?

***

Лавров, и той – като РОвч – приказва нещо от паралелните действителности. 

***

Ако някой се е съмнявал и малко даже чия „ благосъстоятелност “ е бил Доналд Тръмп, на чия страна е и на кого е комфортен. 

***

***

Срамно е. И е извънредно. 

„ Тук съм за първи път. Дойдохме по съвет на прочут, който сподели, че тук има места и можем да бъдем признати ”, споделя Дмитри.

***

„ В България след поредицата от разхлабване на ограниченията в този момент е времето да създадем идната крачка – връщане към живота подобен, какъвто го познавахме преди 13 март 2020 година, когато за първи път беше въведена изключителната епидемиологична конюнктура. След близо 2 година България към този момент няма да бъде в положение на изключителна епидемиологична конюнктура. Това е решение на Министерски съвет, което бе образувано вследствие на едномесечни полемики. Това значи, че отпадат въведените в страната противоепидемични ограничения, с които някои от нас свикнахме да живеем “, уточни проф. Сербезова.

***

„ Най напред, следва да се означи, че закононарушението „ закана за ликвидиране “ е от категорията на така наречените резултатни закононарушения и се смята за довършено, когато неговият получател персонално схване заканата или бъде известен за нея. В процесния случай съдът намира, че от доказателствата по делото се открива, че действията са осъществени посредством изпращането на имейли. Това се е случило на 24.10.2021 година, като заканите са отправени от обвинения посредством потребление на компютър, който се намирал в интернет-клуб в град С. З. и посредством персоналния му имейл адрес. Безспорно е открито по делото, че заканите не са отправени персонално до лицата, за които се отнасят, а са изпратени на имейлите на министерството на правораздаването “.

***

Филипова си спомни, че Боян Расате извадил нож. С него нарязал гуми на моторен скутер. В групата, пристигнала с Расате била и Елена Ваташка, сподели Филипова, представена от Българска телеграфна агенция. Имало и друга жена, с къдрава коса.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР